23 Martie 2018Sursa: I.P.J. Sălaj

ACTIVITĂŢILE DEDICATE ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE AU CONTINUAT ŞI ASTĂZI

Cu prilejul Zilei Poliţiei Române, vineri, 23 martie a.c.,  începând cu ora 11,00, la sediul inspectoratului a avut loc şedinţa festivă, ocazie cu care domnul prefect Florin Florian, a prezentat mesajul Ministrului Afacerilor Interne Carmen Daniela Dan.

Domnul Comisar șef de poliție Știrb Miron Aurel, împuternicit inspector șef,  a prezentat mesajul Inspectorului General al Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Ioniță Alexandru Cătălin şi a transmis polițiștilor și familiilor acestora mulțumirile și recunoștința sa, pentru responsabilitatea cu care tratează rigorile acestei profesii şi pentru sacrificiile pe care, adeseori, sunt nevoiţi să le facă.

Semnificația zilei Poliției a fost prezentată de șeful Direcției Județene a Arhivelor Naționale Dr. Pop Dănuț.

La ședința festivă desfășurată la sediul inspectoratului, au participat şi reprezentanţi ai autoritoţilor administraţiei publice locale, dar şi ai celorlalte arme din M.A.I., la nivel judeţean.

În cadul şedinţei au fost avasaţi în gradul profesional următor la împlinirea stagiului 42 de poliţişti, din care 21 de ofiţeri şi 21 agenţi de poliție.

Corpul Teritorial al Polițiștilor Sălaj  a înmânat deplomele şi plachetele  de onoare poliţiştilor care s-au remarcat în activitatea profesională în cursul anului 2017. Alte trei plachete au fost înmânate celor trei polițiști care în cursul acestui an s-au pensionat.

De asemenea, Asociația Sportivă Dinamo Sălaj a premiat polițiștii care au obţinut rezultate foarte bune la competiţiile sportive. 

Galerie foto