02 Mai 2018Sursa: I.P.J. Sălaj

VREI SĂ DEVII POLIŢIST? SESIUNEA 2018 A ÎNCEPUT

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recrutează candidați pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ din structura M.A.I.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj recrutează candidaţi pentru concursul de admitere la Academia de Poliţie, Şcolile de Agenţi de Poliţie şi pe locurile M.A.I. în Instituţiile de învăţământ superior ale MapN şi Academia Naţională de Informaţii, sesiunea 2018, astfel:

1. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti:

a) învăţământ cu frecvenţă -238 de locuri la Ordine şi Siguranţă Publică  (din acestea fiind alocate 8 locuri pentru romi, 6 locuri maghiari şi 4 locuri alte minorităţi), 38 de locuri la Poliţia de Frontieră IGPF şi 115 locuri la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative-Drept;

          b) învăţământ cu frecvenţă redusă (doar agenți de poliție din cadrul M.A.I.)- 39 locuri la Ordine şi Siguranţă Publică.

 2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.300 locuri agenţi de poliţie bărbaţi şi femei, (din acestea fiind alocate 30 locuri pentru romi şi 10 locuri pentru alte minorităţi).

3. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca - 300 locuri agenţi de poliţie, dintre acestea fiind alocate 10 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi.

4. Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea – 280 locuri agenţi de poliţie bărbaţi şi femei, din acestea fiind alocate 8 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi.

 5. Academia Tehnică Militară Bucureşti – 33 locuri (diverse specializări).

6.Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”- Sibiu - 21 locuri (diverse specializări).

 7. Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – 35 locuri

 8. Şcoala Militară de Maiştrii Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti – 8 locuri.                                          

Cererile de înscriere la concursul de admitere în instituţiile MAI se primesc la structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, str. Tudor Vladimirescu, nr. 14, Zalău, în zilele de MARŢI, MIERCURI ȘI JOI, în intervalul orar 9.00 – 13:00. Data limită de depunere a cererilor este de 25 mai 2018 pentru învățământul superior și 15 iunie 2018 pentru școlile postliceale.

Pentru mai multe informații despre admitere puteți suna la numărul de telefon 0260/602235.