14 Martie 2018Sursa: I.P.J. Sălaj

Infracțiuni rutiere

Marți, 13 martie a.c., la  ora 16:20, agenții de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat pe strada Bujorilor, din municipiu, un tânăr de 21 de ani, din comuna Hida, care conducea mopedul fără a deține permis de conducere. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași zi, la ora 17.50, pe Drumul Județean 110B, între localitățile Zalnoc și Bobota, o tânără din comuna Bobota a fost depistată în timp ce conducea autoturismul  fără a poseda permis de conducere. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Seara, la ora 19.05, polițiștii zălăuani au identificat în trafic un tânăr de 26 de ani, din Meseșenii de Jos, care conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiu,  cu numărul de înmatriculare provizoriu  expirat din data de 25 martie 2017. S-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ultima infracțiune la regimul circulației rutiere a fost constatată de polițiștii jibouani, la ora 23.59. Oamenii legii au oprit pentru control, pe strada 22 Decembrie 1989, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Bistrița Năsăud. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că “șoferul” nu posedă permis de conducere, iar autorizația de circulație provizorie era expirată din data 1 martie a.c..