Caută în arhivă
Afişează

Peste 200 de tineri din Județul Sălaj s-au înscris la concursul de admitere în instituțiile învățământ care realizează formarea personalului pentru Ministerul Afacerilor Interne-sesiunea 2018.

Citeşte tot

Prin O.M.A.I. nr.144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abogat. Inspectoratul de Poliție [...]

Citeşte tot

Cele mai frecvente proceduri de acțiune ale oblițiștilor care privesc direct interacțiunea cu cetățenii și anume legitimarea, încătușarea, conducerea la sediul poliției se introduc în Legea de funcționare a Poliției, pentru a fi [...]

Citeşte tot

În luna ianuarie 2018 va avea loc un nou concurs de admitere la școlile de poliție Câmpina și Cluj-Napoca. Tematica și bibliografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Carieră.

Citeşte tot
05 Noiembrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

AU PLECAT DE ACASĂ ȘI NU S-AU MAI ÎNTORS

Trei copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, din localitatea Iaz, comuna Plopiș, au plecat în cursul zilei de sâmbătă,4 noiembrie a.c., de la domiciliul părinților și nu s-au mai întors.

Citeşte tot
03 Noiembrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

PRINS CU DROGURI DE RISC

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. din Sălaj, au prins în flagrant delict un bărbat care avea asupra sa un kilogram de cannabis. Cel în cauză a fost reținut.

Citeşte tot

Dacă întotdeauna ți-ai dorit să fii polițist, acum e șansa ta! Școlile de agenți de poliție îți oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a polițiștilor. Te poți înscrie până pe 5 decembrie!

Citeşte tot
12 Octombrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

REŢINUŢI PENTRU OPERAȚIUNI ILEGALE CU ETNOBOTANICE

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sălaj și ai Serviciului de Operațiuni Speciale Sălaj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Sălaj, au organizat o acțiune de prindere în flagrant și au efectuat [...]

Citeşte tot
02 Octombrie 2017Sursa: IPJ SALAJ

Săptămâna prevenirii criminalităţii