Caută în arhivă
Afişează
18 Octombrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

Autoaccidentare pe DN 1F

17 Octombrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

Neacordarea de prioritate face victime

Două persoane au fost rănite luni seara, 16 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, într-o coliziune produsă pe Drumul Național 1H, în localitatea Nușfalău.

Citeşte tot

Un bărbat de 42 de ani, din Zalău, a fost reținut de polițiști, duminică, 15 octombrie a.c., pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Citeşte tot

Un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată asupra unui bărbat de 53 de ani, a fost reținut vineri, 13 octombrie a.c., de polițiști. Pe numele tânărului instanța a emis mandat de [...]

Citeşte tot
16 Octombrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

Accident de circulație cu două victime pe DN 1 F

Două persoane au ajuns duminică dimineața, 15 octombrie a.c., la spital, ca urmare a unui accident de circulație produs pe DN1F. Evenimentul a avut loc la ora 3.30.

Citeşte tot
13 Octombrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

Neatenția la volan face victime

12 Octombrie 2017Sursa: ipj salaj

Infracțiuni economice, constatate de polițiști

În cele nouă luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanSălaj au efectuat opt percheziții și au pus în aplicare 14 de mandate de [...]

Citeşte tot

Un tânăr de 23 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată asupra unui bărbat de 87 de ani, a fost reținut marți, 10 octombrie a.c., de polițiști.

Citeşte tot
10 Octombrie 2017Sursa: I.P.J. Sălaj

Accident rutier din cauza unei depășiri neregulamentare

Un accident de circulație a avut loc luni, 9 octombrie a.c., pe Drumul Național 1H, în localitatea Crișeni. Evenimentul s-a produs la ora 14,10 și s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Citeşte tot